Warna de Jong
“Ik ben Warna de Jong. 50 jaar en getrouwd met Neal Mennuti. We hebben samen 5 kinderen en zijn in Januari 2021 opa en oma geworden van een prachtige kleinzoon.
Ik werk sinds 2 ½ jaar bij Weet hoe je leeft! Ik heb inmiddels al bijna 30 jaar ervaring in de zorg en met/op verschillende werkplekken en doelgroepen gewerkt.
Toen ik op Paladijn werkte, kwam ik in aanraking met WHJL via Selma. De visie en de sfeer van WHJL spraken mij direct aan. Toen ik hoorde dat er een vacature vrij kwam heb ik gelijk gesolliciteerd.
Zolang ik in de zorg werk ben ik altijd op zoek geweest naar een plek waar de deelnemers/cliënten/bewoners ECHT centraal staan. Een plek waar we niet verzanden in bureaucratie maar waar de prioriteit ligt bij het contact met de deelnemers.
Een van de ouders van een deelnemers zei laatst: “Ik vind het zo fijn dat jullie mbt mijn kind om het hoekje kunnen kijken...”
Dat raakte me omdat dat is wat we willen bieden. We willen er voor iedereen zijn! Geen uitzonderingen. In de pas lopen kunnen ze vaak niet maar met zijn allen vinden we ons ritme en mag je zijn wie je bent.”

Warna